DSC00725-Redigera.jpg
fattafoto_liggande_vit.png

BOSJÖKLOSTER- 16 NOVEMBER 2019

Så fort vi startade vår första workshop bestämde vi oss för att ha en till ganska fort! 

Ni efterfrågade fler workshops, så här kör vi nu! 

DSC00583-Redigera.jpg

BRÖLLOPSWORKSHOP FÖR FOTOGRAFER 

 

En workshop med bröllop och personlig utveckling i fokus! En workshop i Fatta Foto anda där din inställning och passion är det viktigaste! 

Vi vill ge dig en känsla av att allt är möjligt! Är du ny eller i startgroparna för att börja fota bröllop? Behöver du tips och verktyg för att steppa upp din fotografering och din personliga utveckling? Då har du hamnat på rätt ställe! Den här stunden är till för dig som älskar det du gör! Du behöver inte vara proffs på den tekniska biten, inställningar eller komponering. Du är den viktigaste biten i ditt fotograferande! 

DSC00261-Redigera.jpg

DU ÄR NYCKELN

Vill du lära dig mer om dig själv och att våga tro på att du kan? Vi vill låta dig drömma stort och våga ta steget ut i denna stora magiska värld! Vi vill att du ska kunna ta med dig massa tips och verktyg inom foto men det viktigaste av allt är faktiskt det du har inom dig och det är där vi vill hjälpa dig! 

 

Under vår Fatta Foto workshop kommer du få en fullspäckad dag med  lärdomar om dig själv, hjälp på vägen till att bli en bättre fotograf och verktyg till din planering och din målsättning.

Du kommer lära dig hur du skapar den där helheten och hur du ska få dina kunder att boka dig!

OPEN YOUR HEART AND THINGS WILL COME

 

Vi vill att du har ett öppet sinne och vågar hänge dig. För oss är det viktigt att skapa en dialog med er samtidigt som ni kan lyssna till varandra för alla har vi något att ge eller hur? Det är väldigt lätt att bygga upp en inre stress och varje  dag jämför sig med andra. Vi vill dela med oss utav vår kärlek till branschen och hur vi kan skapa en trygg arbetsmiljö genom ödmjukhet och värme.  Såklart kommer vi också att fota, vi kommer ha en stylad bröllopsplåtning med ett par i bohemisk stil!  Ni kommer bli indelade i 2 grupper för att alla ska få sin tid och plats att kunna ta sina bilder.

2Q6A9410.jpg

FINA ORD

"Otroligt välkomponerad workshop med massor av nyttiga tips och råd. Maja och Elin var ödmjuka människor som gärna delade med sig av sina erfarenheter. Ett mycket proffsigt och genomtänkt upplägg. "

"Jag ville vara med för att få ny inspiration och lära mig något nytt och det gav mig verkligen mycket inspiration, men jag lärde mig också mycket om mig själv! Vad jag vill med mitt fotande och hur jag vill marknadsföra mig själv."

MAJA & ELIN

Vi är Maja och Elin, fotografer i grunden som för snart ett år sedan startade podden Fatta Foto! Det har varit en fantastisk resa som bland annat har resulterat i att vi nu har olika fotoworkshops. 

Lyssnar du på podden vet du att vi verkligen kompletterar varandra, Maja är den som har allt i huvudet och inte planerar sådär värst mycket medans Elin planerar in i minsta detalj och strukturerar upp. Elin älskar yoga och det naturliga men är samtidigt sprudlande och bjuder gärna på sig själv. Maja i princip lever på kaffe och älskar  det spontana men planerar mer än gärna en over the top tema fest!

Vi är båda galna bilförare, älskar lemonad men de bästa vi vet är att spendera stora delar av våra liv resandes runt i världen.

DSC05826.jpg

PLANS WITH LOVE 

För dig som behöver lite struktur och skulle kunna kalla dig för ett 

kontrollfreak (som Elin) kommer här några av alla saker som kommer hända under dagen. 

Klockan 10.00- 17.00 ska vi hänga tillsammans och under dagen kommer vi prata om bland annat varumärke, marknadsföring, att lära känna sig själv och personlig utveckling. Under dagen ingår lunch och fika för att hålla er pigga och glada!

Såklart blir det mycket bröllopssnack i form av do's and dont's, kommunikation, planering och avtal. Vi delar med oss utav våra erfarenheter.

Dagen avslutas med en magisk stylad bröllopsplåtning där ni får fotografera ett brudpar i bohemisk stil. 

Vi komma att befinna oss på Bosjökloster 

och i deras fantastiska miljöer. 

2Q6A9300.jpg

 

FULLBOKAT

ANMÄLAN

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din anmälan, vårt svar kan ha hamnat där. 

Tack för din anmälan, vi återkommer till dig inom några dagar!

KONTAKT

 

Telefon Maja: 0739227514

 

Telefon Elin: 0708 264730

 

Mejl: fattafotopodd@gmail.com

OM FATTA FOTO

Fatta Foto startades av Elin & Maja september 2018 och är en fotopodd där det pratas om allt mellan himmel och gjord kring foto och företagande. 

Förutom podcast så anordnar Fatta Foto workshops både i Sverige och utomlands. Med känslan att skapa en gemenskap och öppenhet i fotovärlden!