top of page
DSC03263-Redigera.jpg
fattafoto_liggande_vit.png

WORKKSHOP 6 NOVEMBER 2022 YNGSJÖ

WORKSHOP FÖR FOTOGRAFER

 

DU ÄR SKILLNADEN

"Utvecklas på ett personligare plan i din fotoresa"

En dag vid havet i en mysig strandstuga möts vi för att prata, känna och växa tillsammans. Här får du inspireras och utvecklas till att växa vidare både på ett personligt plan och i din resa som fotograf. 

Vad gör dig unik, hur når du ut, vågar du tro på att du kan komma dit du vill? Hitta vägen för ditt personliga varumärke och en framgång i hjärtat och i ditt företag! 

DSC02049.jpg

OPEN YOUR HEART AND THINGS WILL COME

 

Vi vill att du har ett öppet sinne och känner dig trygg att vara precis den du är här. För oss är det viktigt att skapa en dialog med er samtidigt som ni kan lyssna till varandra för alla har vi något att ge eller hur? Det är väldigt lätt att bygga upp en inre stress och varje  dag jämför sig med andra, kanske tappa hoppet då och då. Vi vill dela med oss utav ett mindset att våga tro på dig själv och visa hur vi kan skapa en trygg arbetsmiljö genom ödmjukhet och värme.

FINA ORD

"Otroligt välkomponerad workshop med massor av nyttiga tips och råd. Maja och Elin var ödmjuka människor som gärna delade med sig av sina erfarenheter. Ett mycket proffsigt och genomtänkt upplägg. "

"Jag ville vara med för att få ny inspiration och lära mig något nytt och det gav mig verkligen mycket inspiration, men jag lärde mig också mycket om mig själv! Vad jag vill med mitt fotande och hur jag vill marknadsföra mig själv."

DSC03117.jpg

MAJA & ELIN

Vi är Maja och Elin, fotografer i grunden som under 3 år drev podden Fatta Foto! Under poddens tid har vi även haft flertal workshops och stylade plåtningar och nu driver vi varumärket Fatta Foto vidare för att mötas med andra fotografer i workshops, event och plåtningar. 

 

​Vi båda har länge fotograferat bröllop och familjer på olika sätt och älskar att få leta sig in i historien och relationen mellan människor. Att få skapa utifrån en dokumentär känsla. Maja är den av oss som har allt i huvudet och inte planerar sådär värst mycket medans Elin planerar in i minsta detalj och strukturerar upp. Med andra ord kompletterar vi varandra väldigt bra! Elin älskar yoga, meditation och fuldans. Maja i princip lever på kaffe och älskar det spontana men planerar mer än gärna en over the top tema fest!

Vi är båda galna bilförare, älskar lemonad men de bästa vi vet är att spendera stora delar av våra liv resandes runt i världen.

INKLUDERAT

❥ Välkomstgåva

❥ Lunch

❥ Fika+ kaffe & te

❥ Stylad parfotografering

❥ Personlig utveckling- mindset

❥ Personlig utveckling- DU är skillnaden

❥ Djupare personliga övningar

❥ Frågestund

Anmälan är bindande men kan överlåtas vid förhinder. 

Datum: 6 november 

Plats: Furuboda, Yngsjö 

Pris: 3200 ex moms

DSC03530.jpg

 

BOKA DIN PLATS 

Anmälan är bindande men kan överlåtas vid förhinder. Vid bokning får du en faktura på 3200+ moms som ska vara betald senast 7 dagar innan workshopen.

ANMÄLAN

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din anmälan, vårt svar kan ha hamnat där. 

Tack för din anmälan, vi återkommer till dig inom några dagar!

KONTAKT

 

Telefon Maja: 0739227514

 

Telefon Elin: 0708 264730

 

Mejl: fattafotopodd@gmail.com

OM FATTA FOTO

Fatta Foto startades av Elin & Maja september 2018 och är en fotopodd där det pratas om allt mellan himmel och gjord kring foto och företagande. 

Förutom podcast så anordnar Fatta Foto workshops både i Sverige och utomlands. Med känslan att skapa en gemenskap och öppenhet i fotovärlden!

bottom of page