Namnlöst-4.jpg

STYLADE PLÅTNINGAR

fattafoto_liggande_svart.png

Nu släpper vi stylade plåtningar 

GRAVID- med Elin

MODE- med Maja

2Q6A5856.jpg

"Så kul att få inblick i hur ni tänker och jobbar! Så mycket bra info som jag verkligen tar till mig. Blev även Såå taggad på att köra igång ännu mer och verkligen bygga upp mitt företag!"

"Otroligt välkomponerat med massor av nyttiga tips och råd. Maja och Elin var ödmjuka människor som gärna delade med sig av sina erfarenheter. Ett mycket proffsigt och genomtänkt upplägg. "

DSC00817.jpg

STYLAD GRAVIDFOTOGRAFERING

- med Elin -

Vill du utvecklas som fotograf och samtidigt få bilder till ditt portfolio för att marknadsföra? Då är denna stylade plåtning något just för dig! Under fotograferingen kommer du att få personlig hjälp av mig att hitta rätt vinklar, ljus, inställningar, hur du lättast guidar modellen till genuina bilder och får möjlighet att ställa alla frågor du har till mig!

Ni kommer fotografera i grupp men också få möjlighet att en och en guida och fota modellen precis så som du önskar! Jag visar hur jag jobbar och guidar kunder och låter sen dig prova på själv om du vill! Vi ses utomhus på vald plats i Skåne de 2 sista timmarna innan solnedgång för bästa ljuset oavsett motljus eller molnigt. Vi kommer ha ett backupdatum om det regnar och ändrar isåfall. Vid bokning krävs att du kan båda datumen. 

VAD INGÅR? 2 timmars fotografering, 2 platser, 1 modell, 2 outfits och blomsterkrans, bilder till ditt portfolio

PRIS: 2000kr

Datum: 10 oktober

6 PLATSER

STYLAD MODEFOTOGRAFERING

- med Maja -

PRIS: 2000kr

Datum: 15 augusti 
6 PLATSER

Jag kommer att finnas där för att hjälpa er hitta bra ljus, ge tips på vinklar och visa hur jag pratar med och poserar modell. Ni kommer få fotografera i grupp men också få god tid att fotografera modellen precis som ni själv vill, om ni vill. Jag kommer svara på alla era frågor om stylade plåtningar! Även make-up artist och modell kommer berätta och tipsa om hur ett samarbete kan se ut. 

 

VAD INGÅR? ca. 3 timmars fotografering. 2 looks som vi fotar utomhus! Vi tar ett litet break för kaffe och litet tilltugg (såklart!).

fashion-6967.jpg

STYLAD BRÖLLOPSPLÅTNING

- med Maja & Elin -

PRIS: 2800kr

Datum: 13 november  13.00-16.00
8 PLATSER

Fånga äkta känslor och få tips på poser för naturliga och genuina bilder. Du kommer att få varva mellan att fota ett brudpar och en brud, stylad i bohemisk look. Vi kommer befinna oss på en vacker plats i Skåne någonstans mellan Malmö och Höör. Under 3 timmar får du plåta och bolla med oss, skapa ditt drömportfolio och få tips kring posering för naturliga brudpar. Du kommer få fotografera i grupp men också få god tid att fotografera modellerna precis som du själv vill, om du vill. Vi  kommer svara på alla era frågor och tankar!

 

VAD INGÅR? ca. 3 timmars fotografering. 2 looks som vi fotar utomhus! (Ett brudpar och en brud).

DSC00725-Redigera.jpg

KONTAKT

 

Telefon Maja: 0739227514

 

Telefon Elin: 0708 264730

 

Mejl: fattafotopodd@gmail.com

OM FATTA FOTO

Fatta Foto startades av Elin & Maja september 2018 och är en fotopodd där det pratas om allt mellan himmel och gjord kring foto och företagande. 

Förutom podcast så anordnar Fatta Foto workshops både i Sverige och utomlands. Med känslan att skapa en gemenskap och öppenhet i fotovärlden!