top of page
DSC05131.jpg
fattafoto_liggande_vit.png

FATTA FOTO EVENT

Efter vårt första event i fick vi SÅ mycket kärlek av er och en önskan om fler event, fler möjligheter för oss fotografer att träffas och såklart vill vi skapa den platsen! Därför vill vi nu presentera Fatta Foto Event i Malmö som vi hoppas ska bli ett årligt event för er, för oss, för oss fotografer!

Här vill vi ge dig rum för att träffa andra fotografer, att nätverka, skapa nya kontakter och relationer. Denna plats är en trygg plats med respekt för varandra, där vi ödmjukt delar med oss utav våra resor och erfarenheter och hjälper varandra! Med kärlek och vårt motto att vi inte kan allt vill vi skapa detta event. Här kan du inspireras av fantastiska föreläsare som sitter på enorm kunskap och erfarenhet. På plats kommer det också finnas grymma företag som ställer ut och hjälper er med allt i foto och företagsvärlden. Lyssna på en kortare livepodd, snacka med oss och bli en del av Fatta Foto familjen! Blir du sugen på lite fika? Det löser vi, slå dig ner i vår cafédel och häng med gamla som nya kollegor och vänner. Detta är ett event du INTE vill missa!

NÄR?

27 september, 2020

VAR?

REHAB Malmö

Spånehusvägen 83

214 39 Malmö

PRIS

300 kr

(För er som var på vårt event i Stockholm gäller "Gå 2 för 1")

Rabattkod: STOCKHOLMFRILANS

Anteckning: Nummer

DSC05141.jpg

RECENSION FRÅN EVENT

"Eventet var väldigt avslappnat och lättsamt, det kändes som två kompisar som satt och pratade öppet och fritt fast med publik. Vi fick alla där tillfälle att ställa frågor, ingen fråga var för dum. 

Det bästa med Maja och Elin är ändå att de är så öppna och transparenta, de delar med sig av sina erfarenheter utan att försköna. De peppar varandra och visar att vi fotografer inte är konkurrenter, vi är kollegor som kan lära av och lyfta upp varandra. De är väldigt ärliga med vad som gått bra och dåligt i sina fotokarriärer. De visar att man inte behöver kunna allt, ha den bästa kameran eller objektivet för att starta upp sitt företag. Får en att känna fasiken, kan dem så kan jag också!"

- KARIN

Föreläsare & företag

Vi kommer inom kort presentera fler och fler föreläsare och utställare här, samt ett schema längre fram! Håll utkik!

kamerabild.jpg

 

KAMERA & BILD

Vi tror på bildens styrka – och hur viktigt det är med bilder! Det är därför allt kretsar kring bilden och fotografiet i vår tidning Kamera & Bild – för att ge dig rätt inspiration för att du ska kunna utvecklas till den fotograf du vill vara.

I Sveriges skarpaste och mest lästa fototidning hittar du de senaste fotonyheterna, fördjupande pryltester av de senaste kamerorna och mängder av inspiration från andra fotografer! Våra fotoskolor i bildredigering och fotografering hjälper dig på traven – och låter dig utvecklas i ditt bildseende och kring olika fotografiska tekniker.

Hemsida     Instagram 

MikaelRoos.JPG

Föreläsare

MIKAEL ROOS

 

Jag heter Mikael Roos och hankar mig fram som fotograf!

Jag startade mitt företag år 2014. Två år senare sa jag upp mig från heltidsjobbet och klarade mig på timjobb och foto fram till sommaren 2017 då jag för första gången betalde alla mina räkningar med vad som kom in genom kameran, vilken känsla!

 

På eventet kommer jag att snacka blixt, såklart! Det blir underhållande och inspirerande. Jag ska allt visa er att blixt är enkelt och kul! Jag tycker att alla fotografer borde våga ta steget och lära sig blixt. Och ska man jobba med foto är det en direkt nödvändighet enligt mig! Jag har redan givit många fotografer en skjuts på de där första jobbiga stegen och nu hoppas jag på chansen att även få hjälpa några av Fatta Fotos lyssnare!”

Hemsida     Instagram 

FrilansFinans.jpg

FRILANS FINANS

 

Med Frilans Finans kan du kombinera det bästa av två världar, friheten i att vara egen och tryggheten i att vara anställd. Du är fri att ta de uppdrag du vill och fakturerar genom Frilans Finans fakturaverktyg. Mot en avgift på 6% hjälper vi dig med det administrativa. Vi skickar fakturan till kunden, betalar in alla skatter och avgifter och betalar ut lön till dig, skattad och klar. På så sätt slipper du starta eget företag och själv sköta bokföring och redovisning, utan kan istället fokusera på det kreativa."

 

Hemsida     Instagram 

DSC02004.jpg

LIVEPODD MED FATTA FOTO

 

Fatta Foto kommer köra en livepodd på plats tillsammans med er! En frågepodd där ni kommer kunna ställa frågor både anonymt och rakt till oss så pratar vi och svarar på era frågor. Detta är det bästa vi vet, att få prata med er live, det blir en helt annan grej och mycket mycket roligare! Våra livesändningar och tidigare event har varit extremt populära när det blir lite mer på riktigt och direkt! Vi ser så fram emot att få hänga och prata med er! 

 

Hemsida     Instagram 

Printsandboxes.jpg

PRINTS AND BOXES

 

Prints and Boxes drivs av äkta paret Lotta (som också är fotograf) och Johan (som också är lärare). Vi erbjuder fotografer högkvalitativa lyxfotoprodukter såsom fine-art printar, trä- och linneboxar, fotoblock m.m. När vi startade i februari 2017 kunde vi inte drömma om den fina responsen vi har fått! Alla produkter är helt handgjorda av oss på plats i Kattarp, strax utanför Helsingborg. Vi värderar bra kvalité, exklusivitet, nytänkande och hög kundservice.

 

Hemsida     Instagram 

DJI_0020.jpg

EILERTS OCH MAGNUSSONS DRÖNARE

 

Eilerts och Magnussons Drönare består av två stycken drönarpiloter Annette Eilert och Katrin Magnusson. Vi jobbar med foto, film, utbildning och forskning, självklart med drönaren i fokus. Den är vår bästa vän och det roligaste vi vet, det finns så mycket spännande att göra och upptäcka! Vi är mästare på att jobba på distans då vi kamperar på var sin sida av landet. Katrin på västkusten och Annette på östkusten. Hos oss kan ni ställa alla era drönarfrågor och snacka en massa drönare!

 

Hemsida     Instagram 

Gabriella.jpg

Föreläsare

GABRIELLA SOUTINE

 

Gabriella Soutine är grundaren av Fotoakademien vars syfte är att vägleda kvinnliga porträttfotografer uppnå sitt största potential. Fotoakademien erbjuder webbkurser, coaching, livesändningar, gästlärare, exklusiva intervjuer, nätverksträffar och mycket mer. Gabriella arbetar som professionell fotograf i Malmö och specialiserar sig på Magiska Barn & Gravidbilder och har haft förmånen att vinna många internationella tävlingar genom åren, däribland Guld i Porträttkategorin i SM. 

 

Under de senaste 5 åren har Gabriella utbildat tusentals fotografer världen över genom olika workshops & föreläsningar, och älskar att stötta kvinnor i att utvecklas mer. 

 

Hemsida     Instagram     Hemsida

44779661025_c37203d7bd_o.jpg

Föreläsare

CLARA LÖFVENHAMN, BOSSBLOGGEN

 

Gör affärer i sociala medier som #enriktigboss

Hur kan du som företagare använda sociala medier för att bygga ditt varumärke och få kunder på samma gång? Vilka plattformar kan du använda? Och, hur kan du göra det på ett sätt som är hållbart och långsiktigt?

 

Clara Löfvenhamn startade ledarskapsbloggen Bossbloggen i juli 2016 och den utgör idag ryggraden i hennes företag där hon jobbar som föreläsare och ledarskapscoach. Hon kommer att dela med sig av sina bästa knep och erfarenheter om hur du kan använda sociala medier för att skapa affärer som företagare.

 

Hemsida     Instagram    

dDSC02004.jpg

SCANDINAVIAN PHOTO

 

Scandinavian Photo, eller SP som vi också kallas, grundades 1982 och har utvecklats från att vara en postorderhandel inom foto till att idag vara Nordens ledande aktör inom foto, video och ljud. Vårt fokus är att erbjuda det bästa utbudet av varor och tjänster för kreativa utövare. Bland våra kunder finns allt från hobbyfotografer till avancerade entusiaster och företag – kort sagt alla som har behov av och brinner för kreativt skapande och teknologi. 

På plats kommer Scandinavian Photo kunna svarar på alla era fotofrågor och hjälpa er med tankar och funderingar!

 

Hemsida     Instagram    

KONTAKT

 

Telefon Maja: 0739227514

 

Telefon Elin: 0708 264730

 

Mejl: fattafotopodd@gmail.com

OM FATTA FOTO

Fatta Foto startades av Elin & Maja september 2018 och är en fotopodd där det pratas om allt mellan himmel och gjord kring foto och företagande. 

Förutom podcast så anordnar Fatta Foto workshops både i Sverige och utomlands. Med känslan att skapa en gemenskap och öppenhet i fotovärlden!

bottom of page